Suche

Tlačová informácia #Elektrické náradie
Zdieľať tlačovú informáciu

Silný prírastok v systéme „18V Power for All System“: Prvá akumulátorová striekacia pištoľ od spoločnosti Bosch pre domácich majstrov

Pohodlné riešenie pre nanášanie farby na drevo a kov

  • Nový produkt pre ešte širšiu škálu aplikácií s 18 V
  • Ergonomická manipulácia vďaka ľahkej striekacej pištoli a samostatnej motorovej jednotke
  • Ľahké prispôsobenie množstva farby rôznym projektom
  • Jedna batéria pre množstvo aplikácií: šetrí miesto, peniaze a chráni životné prostredie
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

S EasySpray 18V-100 rozširuje spoločnosť Bosch „18V Power for All System“ o domácimi majstrami toľko žiadaný spôsob aplikácie: pohodlné a rovnomerné nanášanie farby na drevo a kov bez nutnosti použitia kvapkajúceho maliarskeho valčeka alebo štetca, a to celkom bez napájacieho kábla. EasySpray 18V-100 je prvý akumulátorový striekací systém od spoločnosti Bosch, ktorý je vhodný na spracovanie všetkých bežne dostupných vodou riediteľných farieb na drevo a kov ako sú laky a lazúry. „18V Power for All System“, ktorý v súčasnosti zahŕňa viac než 40 prístrojov pre domácich majstrov, záhradu a domácnosť, pokrýva tiež všetky ostatné relevantné prístroje v jednotlivých segmentoch a vďaka „Power for All Alliance“ presahuje aj sortiment Bosch. Všetko náradie od príklepovej vŕtačky cez kosačku na trávu až po vysávač, je možné napájať jedným a tým istým 18-voltovým lítium-iónovým akumulátorom a len jednou nabíjačkou. Týmto spôsobom môžu používatelia ušetriť miesto, peniaze a taktiež chrániť životné prostredie.

Ergonomická manipulácia: Ľahká striekacia pištoľ a samostatná motorová jednotka

Akumulátorový striekací systém EasySpray 18V-100 je vhodný na malé až stredne veľké projekty, ako je lakovanie dverí a stoličiek, glazovanie záhradného nábytku alebo dokonca natieranie drevených a kovových plotov.
V závislosti od zvolenej farby a stupňa nariedenia je možné napríklad s nabitím batérie 2,5 Ah ľahko nastriekať niekoľko metrov plota. Pohodlné predovšetkým preto, že 18-voltová lítium-iónová batéria nie je umiestená pod striekacou pištoľou, ako je to pri bežných prístrojoch, ale na motorovej jednotke, ktorá sa nosí na tele pomocou ramenného popruhu. Vďaka ľahšej a kompaktnejšej striekacej pištoli môžu domáci majstri nanášať farbu v pokoji a v akejkoľvek polohe.

Rýchle, účinné a rovnomerné nanášanie farby

Požadovanú intenzitu nanášania farby je možné ľahko nastaviť pomocou ovládača EasySelect na striekacej hlave. Je tiež možné zvoliť tri rôzne vzory postreku: horizontálny, vertikálny alebo kruhový. K tomu napomáhajú ľahko pochopiteľné symboly ukazujúce správnu techniku striekania a správnu vzdialenosť od povrchu pre dosiahnutie optimálneho výsledku.
To uľahčuje rýchle, rovnomerné a čisté nanášanie farby. Zásobník pojme až 800 mililitrov farby a dá sa veľmi rýchlo doplniť. Po nanesení farby stačí diely, ktoré s ňou prišli do styku, jednoducho opláchnuť vodou a je možné sa pustiť do ďalšieho projektu.

EasySpray 18V-100 je už v predaji. Všetky ceny sú nezáväzné odporúčané ceny vrátane DPH.

Parametre prístrojaEasySpray 18V-100
Napätie batérie18 V
Dopravná kapacita0 ‒ 100 ml/min
Aplikácia farby1 m2/min
Objem nádoby na farbu800 ml
Rozmery (dĺžka × šírka × výška)226 x 120 x 181 mm
Rozmery striekacej pištole vrátane nádoby na farbu (dĺžka x šírka x výška)232 x 124 x 208 mm
Dĺžka hadice1,25 m
Hmotnosť bez farby a batérie1,8 kg
Rozsah dodávky/odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPHPrístroj v krabici s ramenným popruhom a čistiacou kefou (bez batérie a nabíjačky): 99,99 €

Zmeny sú vyhradené.

Kontakt pre novinárov:
Adéla Lišková
Tel.: +420 728 360 250
E-mail:Adela.Liskova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divízia skupiny Bosch, je svetovým lídrom na trhu s elektrickým náradím, záhradným náradím, príslušenstvom a meracou technikou. Divízia s 20 000 zamestnancami dosiahla v roku 2022 tržby vo výške 5,9 miliardy eur, z ktorých 90 % bolo dosiahnutých mimo Nemecka. So značkami ako Bosch a Dremel sa divízia zameriava predovšetkým na potreby používateľov a silný technický vývoj. Základom jej úspechu je sila a rýchlosť inovácií: V roku 2024 je divízia elektrického náradia na ceste k uvedeniu viac ako 100 inovácií vo všetkých štyroch segmentoch: elektrické náradie, záhradná technika, príslušenstvo a meracia technika.

Bosch Group Bosch Group je vedúcim medzinárodným dodávateľom technológií a služieb. Spoločnosť celosvetovo zamestnáva približne 428 000 zamestnancov (stav k 31. 12. 2023). Za rok 2023 dosiahla firma podľa predbežných údajov obrat 91,6 miliardy eur. Činnosť Bosch Group sa člení do štyroch obchodných oblastí: Mobility, Priemyselná technika, Spotrebný tovar a Energetika a technika budov. Ako popredná spoločnosť v oblasti Internetu vecí, Bosch ponúka inovatívne riešenia pre inteligentné domácnosti, inteligentné mestá, prepojenú mobilitu a prepojený priemysel. Využíva svoje znalosti senzorových technológií, softvéru a služieb, taktiež svoj vlastný IoT cloud k tomu, aby zákazníkom ponúkol prepojené riešenia naprieč oblasťami – a to z jediného zdroja. Strategickým cieľom Bosch Group je prinášať inovácie pre prepojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celom svete vďaka výrobkom a službám, ktoré sú inovatívne a vzbudzujú nadšenie. Stručne povedané, Bosch vytvára technológie, ktoré sú „Stvorené pre život“. Bosch Group zahŕňa spoločnosť Robert Bosch GmbH a viac ako 440 dcérskych a regionálnych spoločností vo vyše 60 krajinách sveta. Po započítaní predajných a servisných partnerov pokrýva globálna vývojárska, výrobná a obchodná sieť spoločnosti Bosch takmer všetky krajiny. S viac ako 470 pobočkami po celom svete je Bosch Group od roku 2020 uhlíkovo neutrálna (scopes 1 a 2). Súčasťou toho bola kompenzácia zvyškových emisií vo výške 0,7 milióna metrických ton CO₂ prostredníctvom uhlíkových kreditov v roku 2022. Scopes 1, 2 a 3 sú štandardne vykazované v súlade s protokolom GHG. Inovačná sila spoločnosti je základom budúceho rastu. Spoločnosť Bosch zamestnáva približne 90 000 pracovníkov výskumu a vývoja, z toho približne 48 000 softvérových inžinierov.

Viac informácií na www.bosch.com, www.bosch.sk, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.sk, twitter.com/BoschPress.

Bosch Group je vedúcim medzinárodným dodávateľom technológií a služieb. Spoločnosť celosvetovo zamestnáva približne 394 500 zamestnancov (stav k 31. 12. 2020). Za rok 2020 dosiahla firma podľa predbežných výsledkov obrat 71,6 miliardy eur. Činnosť Bosch Group sa člení do štyroch obchodných oblastí: Mobility Solutions, Priemyselná technika, Spotrebný tovar a Energetika a technika budov. Ako popredná spoločnosť v oblasti Internetu vecí, Bosch ponúka inovatívne riešenia pre inteligentné domácnosti, inteligentné mestá, prepojenú mobilitu a prepojený priemysel. Využíva svoje znalosti senzorových technológií, softvéru a služieb, taktiež svoj vlastný IoT cloud k tomu, aby zákazníkom ponúkol prepojené riešenia naprieč oblasťami – a to z jediného zdroja. Strategickým cieľom Bosch Group je prinášať inovácie pre prepojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celom svete vďaka výrobkom a službám, ktoré sú inovatívne a vzbudzujú nadšenie. Stručne povedané, Bosch vytvára technológie, ktoré sú „Stvorené pre život“. Bosch Group zahŕňa spoločnosť Robert Bosch GmbH a viac ako 440 dcérskych a regionálnych spoločností vo vyše 60 krajinách sveta. Po započítaní predajných a servisných partnerov pokrýva globálna vývojárska, výrobná a obchodná sieť spoločnosti Bosch takmer všetky krajiny. Základom pre ďalší rast firmy je jej sila inovácií. Bosch v oblasti výskumu a vývoja zamestnáva 73 000 ľudí v 126 lokalitách po celom svete a takmer 30 000 softvérových inžinierov.

Viac informacií na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, press.bosch.cz, twitter.com/BoschPresse.

Stále hľadáte niečo?