Suche

Tlačová informácia #Elektrické náradie
Zdieľať tlačovú informáciu

Traja noví partneri v „Power for All Alliance“

Maximálna pridaná hodnota pre používateľa:

  • Známe značky, ako je Husqvarna, rozširujú možnosti použitia akumulátorového systému
  • Neustále rozširovanie produktového portfólia – ďalší výrobcovia budú nasledovať
  • Jeden akumulátor pre množstvo aplikácií: Úspora miesta, úspora peňazí, ochrana životného prostredia
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Ešte väčšia rozmanitosť aplikácií, ešte viac výrobcov a produktov: „Power for All Alliance“, jedna z prvých akumulátorových aliancií rôznych značiek s produktmi pre dom aj záhradu, ponúkne používateľom v budúcnosti ešte viac výhod: „Svetovo známa značka Husqvarna posilní našu ‚Power for All Alliance‘ v záhradnom sektore, naši partneri Kübler Workwear a PerfectPro otvárajú používateľom dve nové oblasti použitia v rámci nášho 18V systému: vyhrievané pracovné odevy a spotrebnú elektroniku,“ oznamuje Henk Becker, predseda predstavenstva Bosch Power Tools. „Power for All Alliance“, založená v roku 2020, zahŕňa už desať známych a obľúbených značiek so spoločným cieľom: Poskytnúť používateľom najlepší a najširší 18V systém naprieč značkami a tým aj maximálnu pridanú hodnotu. Jeden akumulátor a jedna nabíjačka pre všetky aplikácie doma aj v záhrade pre produkty Bosch, Gardena, Gloria, Wagner, Rapid, Flymo, Steinel a v budúcnosti aj Husqvarna, Kübler Workwear a PerfectPro: To šetrí používateľovi miesto a peniaze, a zároveň chráni životné prostredie.

Akumulátorový systém od spoločnosti Bosch presviedča partnerov aj používateľov

„Sme veľmi radi, že sa môžeme pripojiť k aliancii ‚Power for All Alliance‘, pretože vieme, že mnoho používateľov chce silný a spoľahlivý akumulátor, ktorý môžu flexibilne používať vo svojich zariadeniach doma a na záhrade. Jeden systém na rozdiel od niekoľkých je šetrnejší k životnému prostrediu a šetrí aj peniaze používateľov,“ hovorí Sofia Axelssonová, prezidentka divízie Residential Europe/Pacific spoločnosti Husqvarna Forest and Garden. Dieter Gorff, vedúci predaja v spoločnosti Kübler Workwear, je tiež presvedčený o akumulátorovej aliancii: „Vďaka ‚Power for All Alliance‘ vytvárame celkom nové predajné impulzy a celkom nové možnosti využitia pre našich koncových používateľov.“
Spočiatku plánujeme na trh uviesť bundu „Smart Textiles“ s funkciou vyhrievania a indukčného nabíjania smartfónov – prvý produkt v portfóliu napájaný akumulátormi. Cieľom je neustále rozširovať sortiment produktov pre domácich majstrov, aby bolo možné tejto cieľovej skupine ponúkať stále širší sortiment. Robin Vrijland, generálny riaditeľ spoločnosti PerfectPro, je tiež nadšený myšlienkou šetriť životné prostredie používaním jedného akumulátora v rôznych zariadeniach. A príležitosťami, ktoré sa tým otvárajú pre rozvoj nových segmentov zákazníkov. „Doteraz sme sa zameriavali na ponuku odolných audio zariadení na použitie na stavbách. Prostredníctvom ‚Power for All Alliance‘ a nášho outdoorového rádia oslovíme v budúcnosti koncových spotrebiteľov s aktívnym životným štýlom a sprístupníme naše odolné výrobky širšiemu okruhu používateľov.“

Úspech vďaka inováciám a spolupráci

Očakáva sa, že do začiatku roku 2023 bude na trhu viac ako 30 miliónov akumulátorov značky Bosch „Power for All“ – tieto 18V batérie sú kontinuálne kompatibilné od roku 2007. Okrem toho sa portfólio produktov aliancie „Power for All Alliance“ rozšíri na viac než 100 produktov. Samotná spoločnosť Bosch rozšíri do konca tohto roku svoj sortiment v oblasti Home & Garden o viac ako 40 percent na približne 60 druhov náradia. „S inováciami, ako je naša akumulátorová hustilka UniversalPump 18V, otvárame nové segmenty a výrazne zvyšujeme flexibilitu našich používateľov,“ je presvedčený Henk Becker. „Naša vízia zlepšovania kvality života ľudí je pre nás hnacím motorom a spája nás dohromady.“ Už teraz prebiehajú rokovania s ďalšími partnermi na spoluprácu – s cieľom pokryť stále viac oblastí použitia a riadiť sa mottom Bosch „Stvorené pre život“.

Zmeny sú vyhradené.

Kontakt pre novinárov:
Adéla Lišková
Tel.: +420 728 360 250
Email: Adela.Liskova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divízia skupiny Bosch, je svetovým lídrom na trhu s elektrickým náradím, záhradným náradím, príslušenstvom a meracou technikou. Divízia s 20 000 zamestnancami dosiahla v roku 2022 tržby vo výške 5,9 miliardy eur, z ktorých 90 % bolo dosiahnutých mimo Nemecka. So značkami ako Bosch a Dremel sa divízia zameriava predovšetkým na potreby používateľov a silný technický vývoj. Základom jej úspechu je sila a rýchlosť inovácií: V roku 2024 je divízia elektrického náradia na ceste k uvedeniu viac ako 100 inovácií vo všetkých štyroch segmentoch: elektrické náradie, záhradná technika, príslušenstvo a meracia technika.

Bosch Group Bosch Group je vedúcim medzinárodným dodávateľom technológií a služieb. Spoločnosť celosvetovo zamestnáva približne 428 000 zamestnancov (stav k 31. 12. 2023). Za rok 2023 dosiahla firma podľa predbežných údajov obrat 91,6 miliardy eur. Činnosť Bosch Group sa člení do štyroch obchodných oblastí: Mobility, Priemyselná technika, Spotrebný tovar a Energetika a technika budov. Ako popredná spoločnosť v oblasti Internetu vecí, Bosch ponúka inovatívne riešenia pre inteligentné domácnosti, inteligentné mestá, prepojenú mobilitu a prepojený priemysel. Využíva svoje znalosti senzorových technológií, softvéru a služieb, taktiež svoj vlastný IoT cloud k tomu, aby zákazníkom ponúkol prepojené riešenia naprieč oblasťami – a to z jediného zdroja. Strategickým cieľom Bosch Group je prinášať inovácie pre prepojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celom svete vďaka výrobkom a službám, ktoré sú inovatívne a vzbudzujú nadšenie. Stručne povedané, Bosch vytvára technológie, ktoré sú „Stvorené pre život“. Bosch Group zahŕňa spoločnosť Robert Bosch GmbH a viac ako 440 dcérskych a regionálnych spoločností vo vyše 60 krajinách sveta. Po započítaní predajných a servisných partnerov pokrýva globálna vývojárska, výrobná a obchodná sieť spoločnosti Bosch takmer všetky krajiny. S viac ako 470 pobočkami po celom svete je Bosch Group od roku 2020 uhlíkovo neutrálna (scopes 1 a 2). Súčasťou toho bola kompenzácia zvyškových emisií vo výške 0,7 milióna metrických ton CO₂ prostredníctvom uhlíkových kreditov v roku 2022. Scopes 1, 2 a 3 sú štandardne vykazované v súlade s protokolom GHG. Inovačná sila spoločnosti je základom budúceho rastu. Spoločnosť Bosch zamestnáva približne 90 000 pracovníkov výskumu a vývoja, z toho približne 48 000 softvérových inžinierov.

Viac informácií na www.bosch.com, www.bosch.sk, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.sk, twitter.com/BoschPress.

Bosch Group je vedúcim medzinárodným dodávateľom technológií a služieb. Spoločnosť celosvetovo zamestnáva približne 394 500 zamestnancov (stav k 31. 12. 2020). Za rok 2020 dosiahla firma podľa predbežných výsledkov obrat 71,6 miliardy eur. Činnosť Bosch Group sa člení do štyroch obchodných oblastí: Mobility Solutions, Priemyselná technika, Spotrebný tovar a Energetika a technika budov. Ako popredná spoločnosť v oblasti Internetu vecí, Bosch ponúka inovatívne riešenia pre inteligentné domácnosti, inteligentné mestá, prepojenú mobilitu a prepojený priemysel. Využíva svoje znalosti senzorových technológií, softvéru a služieb, taktiež svoj vlastný IoT cloud k tomu, aby zákazníkom ponúkol prepojené riešenia naprieč oblasťami – a to z jediného zdroja. Strategickým cieľom Bosch Group je prinášať inovácie pre prepojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celom svete vďaka výrobkom a službám, ktoré sú inovatívne a vzbudzujú nadšenie. Stručne povedané, Bosch vytvára technológie, ktoré sú „Stvorené pre život“. Bosch Group zahŕňa spoločnosť Robert Bosch GmbH a viac ako 440 dcérskych a regionálnych spoločností vo vyše 60 krajinách sveta. Po započítaní predajných a servisných partnerov pokrýva globálna vývojárska, výrobná a obchodná sieť spoločnosti Bosch takmer všetky krajiny. Základom pre ďalší rast firmy je jej sila inovácií. Bosch v oblasti výskumu a vývoja zamestnáva 73 000 ľudí v 126 lokalitách po celom svete a takmer 30 000 softvérových inžinierov.

Viac informacií na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, press.bosch.cz, twitter.com/BoschPresse.

Stále hľadáte niečo?